Ga naar inhoud
Favorieten 0

Luxe Vakantie Friesland

Snikzwaag

De vakantiehuizen bevinden zich in een prachtige, rustige omgeving. Je kunt hier optimaal genieten van rust en ruimte. Het is geen grootschalige locatie met veel vakantiehuizen, maar een gemoedelijke locatie met een vijftal woningen. Iedere woning beschikt...

De vakantiehuizen bevinden zich in een prachtige, rustige omgeving. Je kunt hier optimaal genieten van rust en ruimte. Het is geen grootschalige locatie met veel vakantiehuizen, maar een gemoedelijke locatie met een vijftal woningen. Iedere woning beschikt over een eigen tuin en terras en de woningen zijn, afhankelijk van het gekozen type, geschikt voor 2-8 personen.

Ligging
Ten noorden van Joure, in het buurtschap Snikzwaag, vind je deze prachtige vakantiehuizen. De huizen staan midden in het prachtige Friese landschap en bieden een mooi uitzicht over de landerijen. Per auto rijd je in 5 minuten naar het centrum van Joure waar je diverse supermarkten, restaurants en winkels vindt. Mocht je liever op de fiets naar Joure gaan, dan ben je met 10 minuten al in het centrum van Joure. De omgeving van Snikzwaag leent zich ervoor om prachtige fietstochten te maken. Diverse knusse dorpen en steden bevinden zich op een prima fietsafstand van de vakantiehuizen.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Luxe Vakantie Friesland

Leeuwarderweg 10
8505 AA Snikzwaag
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten