Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Weyde Blick - het Familiehuis

Warns

Comfortabel ingerichte groepsaccommodatie met ruime woonkamer en buitenzwembad

Het familiehuis is een sfeervol ingericht huis met een comfortabele zithoek en ruime open keuken. Een gezellig onderdeel van de woonkamer is de houtkachel waar je tijdens je verblijf gebruik van kunt maken, hout wordt geleverd! In het familiehuis zijn er 8 slaapkamers, deze beschikken allen over twee of meerdere comfortabele eenpersoonsbedden. Uniek aan de woning is dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft! In de woonkamer zijn er openslaande tuindeuren welke leiden naar het terras van de privétuin. Een stukje verderop is de speeltuin én het buitenzwembad.

Ligging
De Weyde Blick is prachtig gelegen middenin het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland. Het park met diverse vakantiehuizen voor gezelschappen vanaf 4 t/m 28 personen is gelegen aan de rand van het dorpje Warns, op steenworp afstand van de gezellige Elfstedenstad Stavoren en het IJsselmeer. Het kleinste vissershaventje van Europa, in Laaksum, is gelegen op 2 kilometer afstand vanaf de Weyde Blick.

Bijzonder aan deze accommodatie
Bij een boeking tot en met zondag is de vertrektijd 17:00 uur.

Belangrijk om te weten
- De accommodatie wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen, voetbalclubs en andere luidruchtige feestvierders; - Huur je de accommodatie voor een kort weekend, dan check je in op vrijdag vanaf 16.00 uur en kun je verblijven t/m zondag 17.00 uur. Huur je de accommodatie voor een lang weekend, dan kun je uitchecken tot maandag 10.00 uur.

Groepsgrootte event:
max. 28 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo De Weyde Blick - het Familiehuis

't Sou 29
8721 GX Warns
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten