Ga naar inhoud
Favorieten 0

Hotel Lemmer

Lemmer

Karakteristiek kleinschalig hotel aan de rand van centrum Lemmer

Overnachten in de sfeer van toen en de luxe van nu  

Hotel Lemmer is gevestigd aan de rand van het centrum van het gezellige Lemmer. Hierdoor zijn alle winkels, terrasjes, restaurants en cafés  gemakkelijk te voet te bereiken. Het familiebedrijf bestaat uit een 28 kamers tellend hotel met restaurant, bar en vergaderruimte    

Het hotel is opgedeeld in een drietal logiesgebouwen. ‘Mastenmakerij’, ‘Zeilmakerij’ en ‘Heechhus’. In de volledig gerestaureerde en monumentale Mastenmakerij is de receptie, het restaurant en de bar gevestigd. De sfeer is er adembenemend. De vroegere details zijn in het oude pand in ere hersteld en gecombineerd met prachtige nieuwbouw. Allemaal in een eigenzinnige en passende stijl, waarbij de sfeer van vroeger bewaard is gebleven, maar waarbij de luxe van vandaag je zal verrassen.  Hierdoor is er een ruim aanbod aan verschillende hotelkamers ontstaan. Van standaard tot luxe, van 1-persoons tot kamers voor maximaal 6 personen. Voor ieder wat wils.   

Deze drie unieke panden worden met elkaar verbonden door middel van een prachtige tuin met terras. Aan de achterzijde beschikt het hotel over een eigen parkeerterrein en stalling voor fietsen en motoren. En ook voor groepen en zakelijke gasten biedt het hotel diverse mogelijkheden. Wat dacht u van een receptie of feest tot wel 70 personen?

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten