Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vakantiepark Tjermelân

Oosterend

Vakantiepark Tjermelân is de ideale locatie voor de rust- en natuurliefhebber, in de schoolvakanties de ideale plek voor gezinnen. Rustig gelegen in het grensgebied van de duinen en de polder aan de oostkant van Terschelling. Op een steenworp afstan...

Vakantiepark Tjermelân is de ideale locatie voor de rust- en natuurliefhebber, in de schoolvakanties de ideale plek voor gezinnen.

Rustig gelegen in het grensgebied van de duinen en de polder aan de oostkant van Terschelling. Op een steenworp afstand van het Natuurreservaat de Boschplaat, de Waddenzee en de Noordzee.
Er zijn diverse bungalow`s langs de weilanden gelegen, waar u een adembenemend weids uitzicht heeft tot aan de waddendijk.
Vele natuurliefhebbers komen ons park bezoeken om zich te verwonderen over de mooie flora en fauna op en om het park.

Vakantiepark Tjermelân is een modern, veelzijdig en kindvriendelijk bungalowpark, dat beschikt over diverse luxe chalets en bungalows. Wilt u een hond meenemen? Geen probleem, de omgeving is uitermate geschikt voor onze viervoeter. Op het park is een gezellige ontbijtzaal met een broodjes- en ontbijtservice. Ook heeft Tjermelân een wasserette, sauna, zonnebank, rijwielverhuur en gratis WiFi gebruik. Oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen zijn aanwezig.Verspreid over het park staan diverse speeltoestellen waaronder een fantastisch houten speelschip. Vakantiepark Tjermelan is in het bezit van het duurzaamheids label Green Key Goud.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Vakantiepark Tjermelân

Oosterend 2
8897HZ Oosterend
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten