Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurant Aan de Gracht

Sneek

Een heerlijke plek aan de gezelligste gracht van Sneek, het Grootzand. Een heerlijke kop koffie of thee van om de dag mee te beginnen, na de ochtend sessie op het werk of na de eerste uren winkelen bijkomen met een smakelijke lunch.

Een heerlijke plek aan de gezelligste gracht van Sneek, het Grootzand. Centraal gelegen in de waterpoort stad Sneek. Een heerlijke kop koffie of thee van #AANDEKOFFIE & #AANDETHEE om de dag mee te beginnen, na de ochtend sessie op het werk of na de eerste uren winkelen bijkomen met een smakelijke lunch.
Ook de borrel kunnen wij prima verzorgen in de vorm van een hapje en een drankje. Dan nog steeds geen zin om huiswaarts te gaan? Geniet van onze gerechten tijdens het diner. Wat belangrijk is tijdens je verblijf: Geniet en laat ons op je passen. We doen het graag en met veel plezier.

We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd even veel tijd hebt of neemt om te genieten, geen probleem. Onze lunchgerechten zijn ook prima geschikt om af te halen. Kom regelmatig terug in ons tweede thuis en blijf op de hoogte via social media

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Restaurant Aan de Gracht

Restaurant Aan de Gracht
Grootzand 4
8601 AW Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten