Ga naar inhoud
Favorieten 0

Koetshuisje

Idzega

Knus appartement bij karakteristieke Friese stelpboerderij

Midden in de weilanden staat deze karakteristieke Friese stelpboerderij met gerestaureerd koetshuisje, waar je heerlijk kunt overnachten. Het appartement is geschikt voor 2 personen. Het heeft een eigen compacte zitgelegenheid met televisie en open keuken. Het keukenblok beschikt onder andere over een gasfornuis en koelkast. Op de begane verdieping bevindt zich ook de badkamer met douche en toilet. Op de eerste verdieping is de slaapzolder met 2 eenpersoonsbedden onder de authentieke gebinten. Je hebt een eigen terras met een prachtig uitzicht over de weilanden tot je beschikking. Hier vind je rust, natuurschoon, open landschap en vele weidevogels (met name de grutto) die er in het voorjaar broeden. 's Zomers is dit gebied ideaal voor watersporters.

Ligging
Het koetshuisje is bijbehorend bij een karakteristieke Friese stelpboerderij in Idzega. De boerderij is nog volop actief als melkveebedrijf waar twee keer per dag ongeveer 90 koeien worden gemolken. Vrij gelegen en uitzicht over de weilanden. Idzega ligt op 3 kilometer afstand van Oudega (SWF) waar je boodschappen kunt doen. Binnen een kwartier ben je in IJlst, een van de prachtige Elfsteden. Je zult zich hier thuis voelen, een buitenkansje!

Bijzonder aan deze accommodatie
De boerderij is nog volop actief als biologisch melkveebedrijf waar twee keer per dag ongeveer 90 koeien worden gemolken. Verder is het bedrijf zeer actief met weidevogel- en ganzenbeheer.

Belangrijk om te weten
- De slaapkamer is op de eerste verdieping, welke bereikbaar is met de trap. - Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er (bad)handdoeken en keukenlinnen voor je klaar.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Koetshuisje

Klokhusdyk 3
8612 JJ Idzega
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten