Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping De Bolderik

Bantega

Camping in het griene gers van Bantegea.

Welkom op Camping De Bolderik, de ideale plek voor een rustige en ontspannen vakantie in het prachtige zuidwesten van Friesland. Gelegen nabij het IJsselmeer en het Tjeukemeer, biedt onze camping een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.

Onze ruim opgezette camping beschikt over 15 kampeerplaatsen en 5 accommodaties, waaronder 2 safaritenten, 2 blokhutten en 1 boerderijkamer. Of u nu met uw eigen tent komt of liever verblijft in een van onze accommodaties, wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Daarnaast biedt Camping De Bolderik faciliteiten voor het hele gezin, zoals een apart speelveld voor kinderen, een jeu de boules veldje, vuurplaats, recreatieruimte én heerlijke hottub. Ons prachtige sanitair beschikt over vrij gebruik van warm water, dankzij onze zonneboilers.

Onze centrale ligging maakt ons de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in Friesland, Overijssel en Flevoland. Of u nu wilt genieten van de rust en ruimte van de natuur, of juist de lokale cultuur en geschiedenis wilt ontdekken.

Wij heten u van harte welkom! Hendrik en Maryline

Accommodatietype:
Kampeerterrein
Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten