Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zeilschool De Ulepanne

Balk

Zeilschool voor volwassen, gezinnen en jeugd.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Zeilschool voor volwassen, gezinnen en jeugd. Verhuur Valk, Fox 22, Keus 22, kano's. Verhuur groepsaccommodaties (10-155p) ook met catering.

Sinds 1974 is de Ulepanne de plek voor een geslaagde zeilvakantie. De keuze is groot van volledig verzorgde zeilarrangementen met zeilles tot het huren van accommodatie met boten en lekker zelf er op uit trekken tot een boot huren.

De Ulepanne staat aan de rand van het karakteristieke dorp Balk. Het dorp heeft een gezellig centrum met veel winkels gevestigd in oude panden uit de 18e en 19e eeuw met mooie trap- en klokgeveltjes. Het riviertje de Luts stroomt dwars door het dorp en voor de deur van de Ulepanne langs. De boten liggen voor de deur, waarmee je in een wip op het Slotermeer zit en daarmee toegang hebt tot het uitgestrekte merengebied van Friesland. Met de kano kun je heerlijk de Luts af peddelen door het dorp de Gaasterlandse bossen in.

De Gaasterlandse bossen bieden fietsers en wandelaars een uitgebreid netwerk van paden die langs de mooiste vergezichten leiden.

Toan risseltaten