Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping en Jachtwerf De Poel

Gaastmeer

Voor watersporters en levensgenieters. In het hart van de Friese meren in het kleinschalige watersportdorpje Gaastmeer bevind zich deze gastvrije mini camping met afmeermogelijkheden. Niet geschikt voor campers Reserveren gewenst.

Voor watersporters en levensgenieters In het hart van de Friesemeren in het kleinschalige watersportdorpje Gaastmeer bevinden zich deze twee gastvrije watersportbedrijven.

Op de 300 jaar oude Stelpboerderij gesitueerd aan de rand van het pittoreske watersportdorpje Gaastmeer bevindt zich onze kleine familiecamping direct aan het water. De camping ligt deels in een oude boomgaard en is voorzien van een ruime sanitairvoorzieningen, stroom en speeltoestellen. 

In de Stelpboerderij bevindt zich ook een gezellig appartement met eigen terras en voor een openzeilboot of sloep ( tot 7 mtr. ) een gratis ligplaats.

Jachtwerf  de Poel is gelegen in de zuid-westhoek van Friesland, midden in het meren gebied. De camping ligt aan open vaarwater, wat direct in verbinding staat met het Grote Gaastmeer, Fluessen en Hegermeer. 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping en Jachtwerf De Poel

Langstrjitte 8
8611 JN Gaastmeer
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten