Ga naar inhoud
Favorieten 0

Smûk Recreatie

Echtenerbrug

Smûk Recreatie is een kleinschalig vakantieadres op het Friese platteland, vlakbij Lemmer en het Tjeukemeer. Je kunt overnachten in een stijlvolle Smûk Tent, in het Smûk Huske of in een safaritent van het Boerenbed.

Smûk Recreatie is een kleinschalig vakantieadres op het Friese platteland, vlakbij Lemmer en het Tjeukemeer. Je kunt overnachten in een stijlvolle Smûk Bell Tent, in het Smûkhuske of in een safaritent van het Boerenbed. Kom je liever met je eigen kampeermiddel? Ook dat kan! Verder zijn er een dierenweide, hot tub, landwinkeltje met verse producten, speelvoorzieningen, kano's en kun je een sloepje huren.

U kunt bij ons een klein knus huisje huren, gelegen naast de nostalgische boerderij. Het huisje is modern en erg sfeervol ingericht en is geschikt voor twee tot vier personen. Het is volledig ingericht. Buiten kunt u gebruik maken van de veranda met ernaast een hottub.

Wilt u kamperen, maar heeft u geen kampeermiddel? Of geen zin om alle kampeerspullen mee te nemen? Bij Smûk Recreatie bent u aan het juiste adres! Wij verhuren een aantal gezellig ingerichte bell tenten. De tenten gelegen aan het open vaarwater, bieden een weids uitzicht op de grazende koeien in het weiland. De tent is volledig ingericht voor twee personen en het is mogelijk om voor 2 extra personen bij te boeken. Er is een openbare buitenkeuken voorzien van volledig servies/keukeninventaris. 

Een klein stukje lopen door het landschap tussen de koeien door komt u bij de aanlegsteiger aan de Pier Christiaansloot, waar de elektrische sloepjes en kano's liggen. Langs deze vaart loopt u naar het dorpje Echtenerbrug/Delfstrahuizen waar een strandje is aan het Tjeukemeer. Vanaf de boerderij vaart u zo het prachtige Friese merengebied binnen. Onder andere Sloten, Lemmer en Langweer of over de Tjonger. Ontdek de ongerepte natuur van de Weerribben en de Rottige Meente een prachtig wandel en fietsgebied. De orchideëenhoeve is een aanrader, met haar vlindertuin, alpaca's en binnenspeeltuin voor de kinderen. Bezoek zeker ook het plaatsje Lemmer, gezellig centrum met fijne terrassen en leuke winkeltjes. U bent met 45 minuutjes in Leeuwarden waar u wat uitgebreider kunt shoppen, de Oldenhove toren kunt beklimmen of een bezoek kunt brengen aan het Natuur- of Fries museum.

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten