Ga naar inhoud
Favorieten 0

A Guide to Leeuwarden

Leeuwarden

A Guide to Leeuwarden geeft de leukste stadswandelingen van Leeuwarden!

De beste manier om Leeuwarden te ontdekken is met een van onze stadswandelingen mee te gaan. Wij verzorgen het hele jaar door openbare stadswandelingen. Onze gidsen kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken.

Wij verzorgen elke week openbare Leeuwarden Free Tours. Elke dinsdag t'm zondag kun je met onze gidsen meelopen. Deze tours zijn de leukste introductie op deze stad.

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag begint de tour om 13:30 uur. Zaterdag is er een tour om 12:00 en 14:00 uur en zondag om 12:00 uur.

Aan het einde van onze tours mag je zelf bepalen wat je de tour waard vindt middels een vrijwillige bijdrage.

De startlocatie is voor het Leeuwarden Visitor Center in OBE , tegenover De Oldehove. 

Het is ook mogelijk om een stadswandeling exclusief te boeken voor eigen gezelschap. Dit kan op elk moment van de week, het hele jaar door. Dit is erg leuk met je familie, vrienden schoolklas of collega’s. Hiernaast bieden wij ook thematische tours aan zoals de Street ARt Tour,  Tweede Wereldoorlog Tour, Sporen van Slavernij en de Friese Verhalen Tour. Bekijk voor dit aanbod onze website!

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo A Guide to Leeuwarden

Heer ivostraatje 1
8911DP Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten