Ga naar inhoud
Favorieten 0

Brasserie Spiegelaar

Leeuwarden

Brasserie Spiegelaar is te vinden op de hoek van de St. Jacobstraat/Nieuwestad aan de gracht in het gezellige centrum van Leeuwarden. De plek voor heerlijke verse koffie's met gebak, uitgebreide lunch, High Tea, borrel of diner en gezelligheid.

Helaas moeten de deuren nog even gesloten blijven, maar daar is iets op bedacht. Online kun je o.a. een High Tea To Go of verrassende bierpakketten reserveren. Verder is de koek & zopie kraam geopend van donderdag t/m zondag 12:00 - 17:00 én kun je wekelijks verse maaltijden afhalen die je thuis kunt opwarmen. Kijk op brasseriespiegelaar.nl.

Brasserie Spiegelaar is de ideale plek in Leeuwarden om te genieten van onze handgemaakte koffie's, of lekker te lunchen, borrelen of dineren. In het hart van de Friese hoofdstad heeft u vanuit de brasserie een prachtig uitzicht over de levendige Nieuwestad en kunt u onder het genot van een lunch, diner, High Tea of een borrel genieten van de vriendelijke bediening en gezellige ambiance.
Onze bovenzaal met vide is een uitstekende locatie voor groepen, zaken-lunch/diner/buffet enz. Voor elk budget of wens hebben wij een passende invulling.
Beneden en boven hebben wij een prachtige speelhoek waar de kleintjes zich perfect kunnen vermaken.

Type eetgelegenheid:
Eetgelegenheid/Restaurant/Brasserie/Broodjeszaak
Gelegenheid:
Ontbijt/Lunch/Diner
Bezorgopties:
Afhalen/Bezorging

Hjir fine jo Brasserie Spiegelaar

Nieuwestad 141
8911CR Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten