Ga naar inhoud
Favorieten 0

Recreatiecentrum Mounewetter

Witmarsum

In een prachtig Fries landschap en dichtbij een aantal beroemde historische Friese “elf steden”, ligt tussen Bolsward en Harlingen “Recreatiecentrum Mounewetter”.

In een prachtig Fries landschap en dichtbij een aantal beroemde historische Friese “elf steden”, ligt tussen Bolsward en Harlingen “Recreatiecentrum Mounewetter”. Recreatiecentrum Mounewetter ligt zeer centraal en is bij uitstek geschikt voor een geslaagde vakantie! Kom nu kamperen op een camping aan de Elfstedenroute, waarbij u vrij toegang hebt tot het mooiste zwembad van Friesland: Zwembad Mounewetter (naast de camping). Een professioneel recreatieteam (hoogseizoen) maakt uw vakantie voor u en uw kinderen compleet.

Op korte afstand van het park vindt u het schitterende merengebied, het bosrijke Gaasterland en de historische plaatsen als Hindeloopen, Stavoren en Makkum aan het IJsselmeer. Ook een leuke dagtrip naar de waddeneilanden Vlieland of Terschelling is één van de vele mogelijkheden. Verhuur van Podge (trekkershut), Pipowagen, Kampeerlodge, Trekkerslodge, Luxe Lodges en comfortabele Chalets.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Recreatiecentrum Mounewetter

Mouneplein 1
8748DT Witmarsum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten