Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Beachvilla Royaal

Makkum

Vakantievilla voor 10 personen aan het water

Beachvilla Royaal is een tienpersoons vrijstaand vakantiehuis met een ruime tuin. Je kunt hier dus gerust met de hele familie of vriendengroep verblijven. Deze grote villa is uitgerust met een sauna én whirlpool, tijdens je verblijf kun je hier optimaal van genieten. Er is een grote woonruimte in de villa met een gezellige zithoek met sfeerhaard, eethoek en open keuken. De keuken beschikt onder andere over een groot zespitskookplaat, oven en vaatwasser. Er zijn vijf tweepersoons slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Daarnaast zijn er twee badkamers, een badkamer op de begane grond en een badkamer op de eerste verdieping.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 10 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Beach Resorts Makkum - Beachvilla Royaal

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten