Ga naar inhoud
Favorieten 0

The Tosti Club Leeuwarden

Leeuwarden

Bij ons ben je van harte welkom voor onze overheerlijke Tosti's. breakfast bowls, smoothies en hamburgers.

Volg je passie, maak je dromen waar

Soms hoor je van die verhalen waar je kippenvel van krijgt, op de goede manier. Verhalen van mensen die hun passie volgen, hun dromen waarmaken. Coen Heijkoop (toen 12) had zo’n droom. Met een passie voor Oudhollandse molens, en alles wat daarbinnen gebeurt wist hij zijn vader te overtuigen om zelf aan de slag te gaan met brood. Het resultaat? The Tosti Club.

Brood: De basis voor een goeie tosti Zo’n tosti valt of staat natuurlijk met een goede basis: 18 mm dik gesneden brood. Bebakken zoals opa dat nog altijd doet, “In de pan met een beetje boter”. Deze traditie staat al sinds 2015 centraal bij The Tosti Club, toen we onze eerste vestiging opende aan het Van Coothplein in Breda.   Gezellig ontbijten, lunchen of een snelle hap aan het einde van de dag

Je kunt bij al onze vestigingen de hele dag terecht, want bij The Tosti Club eet je het klokje rond. Dus kom gezellig ontbijten, lunchen of voor een snelle hap aan het einde van de dag (wat dacht je van onze The Tosti Slice, onze variant op pizza!). Even geen zin in brood? Dan kunnen we je ook verblijden met onder andere acaï smoothiebowls, pancakes, granola’s / yoghurt of gewoon een lekkere warme drank met gebak. Mogen we je de Red Velvet fudge cake aanraden?

Bij The Tosti Club verdwijnt er niks in de prullenbak, ook de korstjes niet. Want die… gaan naar de kinderboerderij!

Geen tijd om zelf langs te komen? Op een aantal locatie bezorgt Deliveroo.

Type eetgelegenheid:
Eetgelegenheid/Lunchroom/Broodjeszaak
Gelegenheid:
Ontbijt/Lunch/Diner
Bezorgopties:
Afhalen/Bezorging

Hjir fine jo The Tosti Club Leeuwarden

Nieuwestad 137
8911 CR Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten