Ga naar inhoud
Favorieten 0

WestCord Hotel Schylge

West-Terschelling

WestCord Hotel Schylge, aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Alle kamers hebben een balkon of terras en in het restaurant worden culinaire hoogstandjes geserveerd.

Uniek gelegen aan het UNESCO Werelderfgoed, de Waddenzee, ligt WestCord Hotel Schylge. Vanuit het hotel heb je u een prachtig uitzicht over de zee en de jachthaven. De 88 hotelkamers van Hotel Schylge hebben allen een balkon of terras en gratis WIFI internet. Ook beschikt het hotel over 10 familiesuites. Je hebt hiermee de vrijheid van een zelfstandig ‘huis’ in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel.

Een bezoek aan à la carte Restaurant 'Op West' is zeker de moeite waard. Restaurant Op West is gelegen aan de baai van West-Terschelling en heeft een Frans Mediterraanse keuken. Je kunt hier culinair dineren en genieten van meer dan 60 mooie wijnen. Er worden seizoensgerechten geserveerd waarin eilander producten zijn verwerkt. 

Hotel Schylge biedt luxe en comfort en is voorzien van diverse ontspannende faciliteiten waaronder een sauna, zwembad en schoonheidssalon. Lopend langs de haven ben je zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen voor en achter het hotel. Verder biedt het hotel wellnessfaciliteiten met verwarmd binnenzwembad, een beautysalon en gezellige bar met bowlingbanen. Op zakelijk gebied biedt Hotel Schylge meerdere vergaderzalen voor meer dan 200 personen. 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo WestCord Hotel Schylge

Burgemeester van Heusdenweg 37
8881ED West-Terschelling
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten