Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping de Achte

Wommels

Midden tussen de landerijen vind je deze gemoedelijke camping met vijftien plaatsen. Naast de camping wordt er ook een ruime Vrijbuiter-tent verhuurd en is er een vakantiehuisje gerealiseerd in de voormalige boerderij. Tevens is er op het terrein een grote...

Midden tussen de landerijen vind je deze gemoedelijke camping met vijftien plaatsen. Naast de camping wordt er ook een ruime Vrijbuiter-tent verhuurd en is er een vakantiehuisje gerealiseerd in de voormalige boerderij. Tevens is er op het terrein een grote gemeenschappelijke ruimte met keukenblokje, spelletjes en knutsel-spullen. 's Zomers worden er op de camping ijsjes verkocht! De camping is kindvriendelijk, er is een speelveld met schommel, zandbak en kleine glijbaan, evenals een aantal skelters en traptrekkers. Daarnaast zijn er twee pony's waar je mee kunt knuffelen of wandelen. Ook lopen er nog wat kleine dieren rond, zoals eenden, kippen en konijnen.

Ligging
Midden tussen de landerijen, ongeveer 2.5 kilometer ten zuiden van Wommels, vind je deze prachtige locatie. Hier geniet je van rust, ruimte en prachtige vergezichten. Boodschappen doe je in Wommels, met een supermarkt, bakker en het interessante museum 'It Tsiispakhûs'. Het dorp Easterein en de steden Bolsward en Sneek zijn binnen 15 autominuten te bereiken.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping de Achte

Sudhoeke 9
8731 CK Wommels
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten