Ga naar inhoud
Favorieten 0

Strandhotel Vigilante - Kamer Zuiderzeezicht

Makkum

Tweepersoonskamer met balkon of terras en prachtig uitzicht

De Zuiderzeezicht kamer heeft een prachtig uitzicht over de voormalige Zuiderzee, tegenwoordig IJsselmeer. De kamers zijn zowel op de begane grond als op de eerste en tweede etage gelegen. De kamers op de begane grond beschikken over een eigen terras en de kamers op de eerste en tweede etage hebben een balkon. De kamer is voorzien van twee comfortabele eenpersoons boxspringbedden, een zitje, bureau en televisie, evenals koffie- en theefaciliteiten. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en föhn.

Ligging
Dit hotel heeft een unieke ligging. Strandhotel Vigilante is direct aan het IJsselmeer gelegen, slechts gescheiden door een breed strand en boulevard met diverse restaurants en winkels. Vanuit het hotel kun je niet alleen prachtig wandelen over het strand, maar er is ook voldoende gelegenheid voor andere prachtige wandelingen. Het centrum van Makkum is gelegen op een kleine 3 kilometer, ongeveer een half uur wandelen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Vanaf 15 september zijn de Friezen weer in de ban van de Elfstedentocht, 'It giet oan'! Het is soms lastig uit te leggen wat de Elfstedenkoorts met de anders zo nuchtere Friezen doet. Precies dit gevoel kan jij nu zelf ook ervaren als bezoeker van De Tocht in Leeuwarden. En hoe leuk is het om deze voorstelling te combineren met een 2-daags hotelarrangement bij Strandhotel Vigilante waarbij we jou volledig onderdompelen in de Friese cultuur? Je wordt ontvangen met Fryske koffie met berenburg en een Frysk dumke en echte Fryske Fuotten sokken. Zo ben je gelijk ingeburgerd! Bezoek vervolgens vanuit ons hotel één van de Elfsteden om alvast in de stemming te komen. Met de food voucher geniet je van een vroeg diner in Strandhuys Makkum zodat je op tijd bij de voorstelling in Leeuwarden bent.

Inhoud De Tocht arrangement:

Ons 2-daags Musical de Tocht- arrangement* bestaat uit:

1 x Uitgebreid ontbijtbuffet 1x Frysk ontvangst in Strandhuys Makkum met Fryske koffie met berenburg en een Frysk dumke 1x Welkomstgeschenk: echte 'Fryske fuotten' sokken per persoon** 1x Food voucher ter waarde van € 50,00. Vrij te besteden in Strandhuys Makkum voor een vroeg diner zodat je op tijd bij de voorstelling bent

*Let op: een ticket voor Musical de Tocht zit hier niet bij inbegrepen. *Het arrangement is alleen geldig vanaf 2 personen. De prijs voor twee personen voor dit bovenstaande arrangement bedraagt € 116,30 (exclusief de kamerprijs).

Belangrijk om te weten
- Honden zijn alleen toegestaan in onze standaard landzicht kamers en enkel op basis van beschikbaarheid. - Het plaatsen van een extra bed op de kamer is alleen mogelijk voor kinderen t/m 17 jaar. de kosten voor een extra bed bedragen: 0-3 jaar - Baby bed optioneel bij te boeken voor € 9,00 per nacht 4-11 jaar - Extra bed inclusief ontbijt € 19,50 per nacht 12-17 jaar - Extra bed inclusief ontbijt € 39,50 per nacht - Wil je gebruik maken van het De Tocht arrangement, dan kun je dit toevoegen. Het arrangement is geldig op basis van twee personen, exclusief kaartjes voor de musical. - Gedurende de maand januari is het restaurant alleen geopend voor ontbijt. Het is dan niet mogelijk om te lunchen of dineren in het restaurant.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Strandhotel Vigilante - Kamer Zuiderzeezicht

Holle Poarte 10
8754 HC Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten