Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bed & Brochje Burgum

Burgum

Landelijk gelegen B&B, kamer met balkon en uitzicht op een oude boomgaard. Badkamer met royaal 2 persoons ligbad, toilet en regendouche. https://bed-brochje-burgum.business.site

In het prachtige woudenlandschap, aan een oude klinkerweg, ligt onze B&B. Als u aankomt ziet u echter een oud woudboerderijtje, een zogenaamd 'wâldhúske'. Deze stamt uit 1870. In de aangebouwde rietgedekte villa uit 2005 bevind zich de B&B. Achter deze villa is een schitterende oude boomgaard met verschillende fruitbomen waar u het uitzicht op heeft. De boomgaard wordt omgeven door water, een overblijfsel van een eeuwenoude slotgracht. De omgeving heeft een rijke geschiedenis. U bent even helemaal weg van de gejaagde wereld. Houdt u van wandelen, fietsen paard- of motorrijden? Dan bent u hier goed.

Bij de kamer is een zeer ruime badkamer, met regendouche, toilet en jacuzzi. Gebruik van de jacuzzi is gratis en onbeperkt gedurende uw verblijf. Omdat u op de kamer beschikt over een eethoekje en servieskastje, leent de kamer zich ervoor om een avond maaltijd te laten bezorgn of zelf af te halen. Wij verzorgen de vaat voor u. Ook heeft u de beschikking over een koelkastje op de kamer, om uw meegebrachte waren te kunnen koelen. Tijdens de lockdown wordt de koelkast gevuld met ontbijtwaren. Zo kunt u op uw eigen tijd toch ontbijten, en hoeft u zelf niets mee te nemen. 

Wij zijn Peter en Wendy, en wonen samen met onze katers Ramses en Bauke op deze prachtige plek. U zult het met ons eens zijn, als u onze accomodatie heeft gezien. Het is te mooi om niet te delen. Graag willen we u mee laten genieten van onze fantastische woonplek.

U kunt al snel het bos inwandelen op 200m. Het natuurgebied Soestpolder met uitkijktoren over de Burgumermar ( Bergumermeer) bevind zich op 1,7 km afstand. Het Observeum (volkssterrenwacht en streekmuseum) is slechts op 850 m afstand. Scherjon's klompenmakerij en museum is op 1,7 km afstand. National park De Âlde Feanen op 9,5 km. Het  elfstedenmonument, oftewel de tegeltjesbrug is 11 km van ons verwijderd. AquaZoo is op 8,7 km afstand, en voor het Fries Museum zult u 15 moeten afleggen, net zoals voor de Oldehove in Leeuwarden. Het openlucht nuseum De Spitkeet ligt 7,7 km van ons verwijderd. Het park Vijversburg op 7,3 km.

https://bed-brochje-burgum.business.site

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Bed & Brochje Burgum

Menno van Coehoornweg 14
9251 LV Burgum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten