Ga naar inhoud
Favorieten 0

Klimcentrum Noardwand

Leeuwarden

Klimcentrum Noardwand is het nieuwste en modernste klimcentrum van Nederland. Er zijn allerlei klimactiviteiten mogelijk waarbij ervaring geen vereiste is!

Klimcentrum Noardwand biedt als één van de weinige klimcentra in Nederland alledrie Olympische disciplines aan onder één dak: lead, speed en boulder. Tevens is er een buitenwand en een prachtige horecagelegenheid. Maar dat is nog niet alles! De eerste en enige Clip ‘n Climb in Friesland is ook gevestigd in Noardwand. 
De Clip ‘n Climb is een kleurrijke en tot de verbeelding sprekende klimactiviteit voor jong en oud, ervaring is niet vereist! Na een korte instructie kan elke deelnemer zelfstandig aan de slag. Tijdens het klimmen zit je vast aan een kabel en wordt je automatisch gezekerd met de allernieuwste zekertechnologie TruBlue.

Wil je wel eens ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen op de echte klimwanden? Of wil je lekker sportief bezig zijn maar kan of mag je (nog) niet zelfstandig klimmen? Dan is de kennismakingsles écht iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs ga je onze klimwanden op. 

Naast eenmalige klimactiviteiten is het ook mogelijk om een basiscursus klimmen te volgen of zelfstandig te klimmen wanneer je in bezit bent van een klimvaardigheidsbewijs (of vergelijkbaar). Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Klimcentrum Noardwand

Fiswerderweg 3
8917EW Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten