Ga naar inhoud
Favorieten 0

't Bûterhûs - Appartement Zon

Balk

Knus appartement in oorspronkelijke opkamer

Dit appartement is gelegen in de voormalige opkamer van een statig pand. De opkamer werd oorspronkelijk gebruikt voor de ontvangst van visite en als zondagse kamer. Het appartement beschikt over een origineel plafond met schitterend houtsnijwerk. Je slaapt in een mahoniehouten bed van 140x200 meter met een comfortabel matras. In het appartement heb je de beschikking over een pantry met koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Daarnaast heb je je eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Op het dakterras kun je genieten van het weer.

Ligging
De appartementen liggen in het knusse dorpscentrum van Balk, aan de Luts. Dit riviertje is onderdeel van de Elfstedenroute! Diverse winkels en restaurants zijn gelegen op loopafstand van de appartementen en ook het Slotermeer (1,5 km) is op steenworp afstand. Balk is gelegen aan de rand van het prachtige Gaasterland, een natuurgebied wat bij uitstek geschikt is voor fiets- en wandeltochten.

Bijzonder aan deze accommodatie
It Bûterhûs is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de begane grond bevindt zich de koffie- en theeschenkerij (met lunch), kadowinkel en VVV infopunt.

Belangrijk om te weten
- Minimum leeftijd: 20 jaar. - De appartementen zijn bereikbaar via een trap. - We brengen geen schoonmaakkosten in rekening, maar verwachten dat het appartement netjes achtergelaten wordt. - Je kunt met de sleutel de tuindeur openen, te bereiken vanaf de straat: de Oper. - Meegebrachte fietsen kun je achter in de tuin stallen. - Er is een oplaadpunt voor fietsen. - Het is mogelijk om gebruik te maken van de tuin. - De auto kun je gratis parkeren bij het water, tussen de bomen, tegenover de locatie of elders in het dorp.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo 't Bûterhûs - Appartement Zon

van Swinderenstraat 8
8561 AP Balk
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten