Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bed en Breakfast Oppe Klincke

Franeker

Uit, maar toch thuis. Dat gevoel willen wij proberen te creëren voor onze gasten. Bij Bed en Breakfast Oppe Klincke overnacht u in een twee eeuwen oude kop-hals-rompboerderij aan de rand van het Friese stadje Franeker. Geniet van het mooie uitzicht o...

Uit, maar toch thuis. Dat gevoel willen wij proberen te creëren voor onze gasten. Bij Bed en Breakfast Oppe Klincke overnacht u in een twee eeuwen oude kop-hals-rompboerderij aan de rand van het Friese stadje Franeker. Geniet van het mooie uitzicht over de landerijen en ontdek één van de mooiste plekjes van Friesland.
Overnacht in één van onze knusse studio’s of sfeervol ingerichte appartementen.


Centraal gelegen bij Franeker biedt Oppe Klincke een ideale uitvalbasis voor een prachtig verblijf in Friesland. Wandelen of winkelen in`t stadscentrum, fietsend door de schilderachtige dorpjes,een dagtocht maken naar een waddeneiland, het kan allemaal. Alle accommodaties met privé sanitair van deze 2 eeuwen oude boerderij zijn gesitueerd op de begane grond en beschikken over een eigen ingang en keukentje met koelkast magnetron, koffie- en theezet faciliteiten en tv's.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Bed en Breakfast Oppe Klincke

Franekerweg 6
8808HA Franeker
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten