Ga naar inhoud
Favorieten 0

't Golfje

Midsland Noord

Welkom bij restaurant ‘t Golfje op Terschelling. In ons restaurant streven wij ernaar onze gasten steeds weer te verrassen met pure smaken in een intieme ambiance.

Sjoch alfêst efkes

Welkom bij restaurant ‘t Golfje op Terschelling. In ons restaurant streven wij ernaar onze gasten steeds weer te verrassen met pure smaken in een intieme ambiance.

Met onze passie voor koken in combinatie met een keur aan passende wijnen en onze gastgerichte service, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, zullen wij zorgen voor een heerlijke avond uit. Neem de tijd om te genieten van drie tot acht gangen, waarbij wij u ons wijnarrangement van harte aanbevelen. Passie voor gastronomie Frans en Kik delen dezelfde passie; liefde voor lekker eten en mooie wijnen. U bent van harte welkom in ons huiskamerrestaurant. Vanuit de klassieke keuken, maar met een knipoog naar de Oriënt en Mediterrane ervaringen, serveren wij een wisselend menu, rekening houdend met de seizoenen. Bijpassende wijnen en een gezellige ambiance zullen bijdragen aan een heerlijke avond uit. De Locatie Restaurant ‘t Golfje bevindt zich zo’n vijf kilometer vanaf de haven van West-Terschelling en ligt net buiten het charmante dorp Midsland op weg naar Midsland aan Zee. ‘t Golfje is gevestigd in een prachtige boerderij gebouwd in oude Terschellinger stijl en kijkt uit over de uitgestrekte polder, de contouren van de duinenrij en de Brandaris aan de horizon. Op het sfeervol ingerichte terras kunt u lekker lui wegzakken en genieten van dit eindeloze panorama. Bij bestendig weer kunt u hier tevens heerlijk tafelen in de zon en in de luwte.

Deze vermelding gehoord bij de route Culinaire fietstocht Terschelling

Hjir fine jo 't Golfje

Adres:
Heereweg 22 a
8891 HS Midsland Noord
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten