Ga naar inhoud
Favorieten 0

Frisian Sailing Company

Lemmer

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring! Verken de Friese wateren - de Meren, het Wad en het IJsselmeer - met een traditioneel zeilschip. Frisian Sailing Company beschikt over een gevarieerde vloot van de mooiste traditionele zeilschepen.

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring! Verken de Friese wateren - de Meren, het Wad en het IJsselmeer - met een traditioneel zeilschip.
Frisian Sailing Company beschikt over een gevarieerde vloot van de mooiste traditionele zeilschepen. Al bijna 30 jaar zetten wij ons onvermoeibaar in voor jouw zeiltocht in Friesland en daarbuiten. Dat begint al door samen te kijken welk schip voor jouw groep het meest geschikt is: onze schepen zijn van netjes en comfortabel tot modern en luxe ingericht en beschikbaar voor groepen van 8 tot 90 personen - genoeg te kiezen dus. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij achteraf geen spijt krijgt van je keuze! Bovendien kunnen wij prima maatwerk leveren: bruiloft aan boord, accommodatie op locatie, vergaderlocatie, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je graag verder.

Naast de groepscharters - van 1 dag tot 2 weken - organiseren wij op veel van de schepen ook spannende zeilcruises in binnen- en buitenland. Aan deze reizen kan je alleen of met een klein groepje deelnemen.

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten