Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stadsherberg Sneek

Sneek

Dit kleinschalige hotel is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een ongedwongen, huiselijke sfeer. Het is in de Koloniale stijl ingericht wat is gecombineerd met de huidige moderne faciliteiten. Het hotel beschikt over drie type kamers en een bistro...

Dit kleinschalige hotel is gevestigd in een monumentaal pand en heeft een ongedwongen, huiselijke sfeer. Het is in de Koloniale stijl ingericht wat is gecombineerd met de huidige moderne faciliteiten. Het hotel beschikt over drie type kamers en een bistro waar je terecht kunt voor een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak, lunch, diner of borrel. Met mooi weer kun je de hele dag genieten van het zonnetje op het terras.

Ligging
Dit gezellige hotel is gelegen in een monumentaal pand met zicht op dé Waterpoort van Sneek, aan het doorgaande vaarwater. Je loopt binnen 3 minuten naar het stadscentrum van Sneek. Sneek is dé watersportstad van Nederland. Jaarlijks vindt hier de Sneekweek (zeilwedstrijdenevenement) plaats. Ook is deze stad een van de bekende Elfstedensteden van Friesland en bruist het van de evenementen, cultuur, unieke hotspots en leuke winkeltjes. Het ligt centraal in de provincie aan het Sneekermeer en is een ontzettend leuke stad voor een stedentrip.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Stadsherberg Sneek

Lemmerweg 8
8607 BZ Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten