Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zeilschool Neptunus - de Kerk

Idskenhuizen

Groepsaccommodatie in omgebouwde kerk

Deze unieke groepsaccommodatie is gerealiseerd in een voormalige kerk. De complete benedenverdieping is zo gemaakt dat hier 11 slaapkamers zijn, genoeg voor maximaal 68 personen. Er zijn in de accommodatie 12 douches en 6 toiletten, deze zijn eveneens gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping, in de nok van de kerk, is een grote woonruimte gerealiseerd, met onder andere een ruime, compleet uitgeruste keuken. Er is ook een bar en diverse tafels met stoelen. Rondom de accommodatie is een terras en speelveld. Door de ligging aan het water stap je zo op je bootje om de omgeving vanaf het water te verkennen!

Ligging
De groepsaccommodaties van Zeilschool Neptunus bevinden zich in Idskenhuizen, een pittoresk dorpje vlakbij Sint Nicolaasga. Via de Jiskenhúser Feart vaar je gemakkelijk de Friese meren op en geniet je vanaf het water van Zuidwest Friesland. In Idskenhuizen is geen supermarkt, maar in vijf minuten rijd je naar de supermarkt in Sint Nicolaasga. Hier vind je tevens een bakker, drogist en een divers aantal restaurants en cafés.

Bijzonder aan deze accommodatie
Tijdens je verblijf kun je een linnenpakket huren, deze bevat een dekbed, dekbedovertrek en kussensloop. Het linnenpakket kost €9,50 per pakket.

Belangrijk om te weten
- De locatie is niet geschikt voor studenten- en feestgroepen.

Groepsgrootte event:
max. 68 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Zeilschool Neptunus - de Kerk

Bramerstraat 66
8523 NJ Idskenhuizen
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten