Ga naar inhoud
Favorieten 0

Buitenhuis Zonneroos

Munnekeburen

Luxe groepsaccommodatie met eigen zwembad

Dit buitenhuis is een groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 25 personen. De voormalige boerderij is prachtig riet gedekt en ligt aan het einde van een onverhard pad. Dit maakt dat het de optimale locatie is om te genieten van totale rust en ruimte. De woning beschikt over een gezellige woonkamer met openhaard en een complete keuken met voldoende inventaris voor 25 personen. Tevens is er een speelkamer voor de kleinste gasten. Er zijn 12 slaapkamers, deze zijn geschikt voor 1 of 2 personen. Iedere slaapkamer heeft de toegang tot eigen sanitair met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er nog een extra, 13e, badkamer. Rondom de woning is een ruim terras en speelweide. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de tuin en op de weilanden met koeien.

Ligging
Het buitenhuis is landelijk gelegen op de grens van Friesland en Overijssel. Je kunt hier optimaal genieten van rust en ruimte en mooie wandel- fiets en/of kanotochten maken. Voor boodschappen rijd je in minder dan een kwartier naar Wolvega, of in 10 minuten naar Echtenerbrug. Het dorp Kalenberg, met het Nationaal Park Weerribben-Wieden is met ongeveer 20 minuten te bereiken.

Bijzonder aan deze accommodatie
Het buitenhuis heeft een op zonnecollectoren verwarmd buitenzwembad én sauna! Tijdens je verblijf kun je hier gratis gebruik van maken.

Belangrijk om te weten
- Op zondag kun je om 17.00 uur uitchecken, de overige dagen is de uitchecktijd 12.00 uur; - De locatie is niet geschikt voor jongeren, feesten en partijen; - Ter hoogte van Grindweg 168, Munnekeburen, rijd je de onverharde weg in. Hier zie je een blauw/wit bord wat aangeeft dat je naar het Buitenhuis rijdt. Volg deze weg ongeveer 300 meter en je komt uit bij de groepsaccommodatie.

Groepsgrootte event:
max. 25 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Buitenhuis Zonneroos

Voetpad 63
8485 JM Munnekeburen
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten