Ga naar inhoud
Favorieten 0

Lutz Watervilla's - Wettervilla Fiif

Balk

Heerlijke watervilla met grote tuin rondom

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Deze villa is alles wat je zoekt wanneer je met de familie of gezin je vakantie in het Friese merengebied wilt doorbrengen. De villa is gelegen aan open vaarwater, en binnen no time vaar je het Slotermeer op! Op de begane grond van deze villa is een ruime woonkamer en fijne keuken. Tevens vind je op deze verdieping een slaapkamer met eigen badkamer. De inrichting van het huis is industrieel maar wel gezellig. Vanuit de woonkamer stap je zo het terras aan het water op, waar je ook de boot kunt aanmeren. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Er is een kinderslaapkamer met een stapelbed en twee slaapkamers met boxspringbedden. Er zijn twee badkamers op de eerste verdieping, evenals een apart toilet.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Bijzonder aan deze accommodatie
Elke villa verschilt qua inrichting, maar iedere villa is sfeervol en eigentijds. Het terras beschikt over een zwemtrappetje, dus na een sprong in het water klim je zo het terras weer op. Je hebt een aanlegplaats tot je beschikking. Heb je niet zelf een boot, dan zou je een huurboot kunnen aanmeren. Via de receptie of online kun je een boot reserveren.

Belangrijk om te weten
De watervilla is zeer geschikt voor families en gezinnen. De villa wordt niet verhuurd aan (groepen) jongeren. De hoofdboeker dient minimaal 25 jaar oud te zijn en de gehele gehuurde periode in de watervilla te verblijven.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen

Hjir fine jo Lutz Watervilla's - Wettervilla Fiif

Adres:
Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten