Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Sylpream

Koudum

De Sylpream verzorgt zeil- en vaartochten voor bezoekers en groepen die graag willen genieten van water, wind, rust, natuur & de ruimte op de Friese meren. Hierbij wordt u als gast op een boeiende wijze geïnformeerd over het landschap en de omgeving.

De Sylpream verzorgt zeil- en vaartochten voor bezoekers en groepen die graag willen genieten van water, wind, rust, natuur & de ruimte op de Friese meren. Hierbij wordt u als gast op een boeiende wijze geïnformeerd over het landschap en de omgeving. Ook kunt u als gast actief meezeilen in de zeilpraam en worden de in- en outs van het zeilen op een deskundige manier aan u uitgelegd.

Rondvaarten vinden plaats vanaf Vakantiepark de Kuilart tel.0514-52221. Hier kunt u individueel of als groep reserveren voor een vaartocht van 2 uren voor € 13,50 /p.p. Verder hebben we de mogelijkheid om meerdere zeilpramen aan te bieden zodat we voor groepen tot 60 personen een actieve en goed verzorgde dag kunnen aanbieden. Ook zijn er voor groepen arrangementen beschikbaar die op maat kunnen worden aangepast, hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met schipper Douwe van der Velde (06-23253774) of reserveren via de receprie van Vakantiepark de Kuilart (0514-222221) 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo De Sylpream

Vakantiepark De Kuilart
De Kuilart 1
8723 CG Koudum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten