Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camperplaats Stoutenburght

Blesdijke

BESTE CAMPERPLAATS VAN NEDERLAND 2017, gekozen door NKC leden. Camperplaats Stoutenburght ligt aan de rand een mooie fiets route de Linde en de Weerribben. En naast het kasteel Olt Stoutenburght bekend van diverse tv programma’s o.a van Joris Showroom,...

BESTE CAMPERPLAATS VAN NEDERLAND 2017, gekozen door NKC leden.

Camperplaats Stoutenburght ligt aan de rand een mooie fiets route de Linde en de Weerribben. En naast het kasteel Olt Stoutenburght bekend van diverse tv programma’s o.a van Joris Showroom, Man bijt Hond, de Stoel enz. Het kasteel is alleen op afspraak te bezichtigen.

Sinds kort hebben wij nu ook een rustpunt voor fietsers kunnen realiseren zodat ook zij mee kunnen genieten van ons plekje, de rust en het uitzicht op het bos achter ons. Lekker genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, of een ijsje. Of even kijken in ons klein winkeltje die we er ook nog bij hebben, met hand gemaakte spulletjes of andere snuisterijen.

Toiletten zijn aanwezig en ook de fietsen kunnen worden opgeladen. U zult er tegen aan zien om weer op de fiets te moeten stappen  ;-)

FACEBOOK CAMPERCONTACT

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camperplaats Stoutenburght

Markeweg 35
8398 GK Blesdijke
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten