Ga naar inhoud
Favorieten 0

Nijhuizumer theetuin en trekkershutten

Nijhuizum

Midden in de natuur, de landerijen met uitzicht op onze koeien en paarden en met op de achtergrond Workum is ons rustpunt te vinden. Wij (Geart en Martha) en onze gastheer(labrador Billy) heten u graag van harte welkom. Naast onze melkveehouderij...

Midden in de natuur, de landerijen met uitzicht op onze koeien en paarden en met op de achtergrond Workum is ons rustpunt te vinden.

Wij (Geart en Martha) en onze gastheer(labrador Billy) heten u graag van harte welkom. Naast onze melkveehouderij verhuren wij ook nog twee trekkershutten waar u in kunt overnachten. Neemt u gerust eens een kijkje op onze site www.trekkershutten-nijhuizum.nl

In ons rustpunt kunt u genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Ook staat er een koelkast met inhoud voor u klaar. Genoeg  keuze. Bij slecht weer kunt u in het huisje schuilen. U kunt uw elektrische fiets opladen en ook is er een bandenplakset te vinden.

Alles  is zelfbediening. Mocht u met en grotere groep komen mag u vooraf een mailtje/berichtje sturen zodat wij eea voor u kunnen klaarzetten. Er is plek voor ongeveer 20 personen.

Graag tot ziens!

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Nijhuizumer theetuin en trekkershutten

Nummer 14
8775 XD Nijhuizum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten