Ga naar inhoud
Favorieten 0

Familiedoerak bootverhuur

Koudum

Familiedoerak vehuurt een prachtige Doerak 850 zonder dat je een vaarbewijs nodig hebt. Deze heerlijke vakantieboot heeft 4 slaapplaatsen. Door zijn geringe diepgang en hoogte is het de perfecte boot voor een vaarvakantie in Friesland

Familiedoerak vehuurt een prachtige Doerak 850 zonder dat je een vaarbewijs nodig hebt. Deze heerlijke vakantieboot heeft 4 slaapplaatsen. Door zijn geringe diepgang en hoogte is het de perfecte boot voor een vaarvakantie in Friesland.

Met Ysbrand, een Doerak 850 OK uit 1966, kan je op de mooiste plekken in Friesland komen. De boot heeft in 2020 een complete refit gehad en is voorzien van een nieuwe motor, boegschroef, douche en andere gemakken. Daarmee voldoet ie uiteraard ook aan alle veiligheidseisen. Ontspannen en onbezorgd op vakantie, daar zorgen wij graag voor. ​Een Doerak staat bekend om zijn goede vaareigenschappen. Zelfs met weinig vaar ervaring is ie makkelijk te besturen. De boegschroef helpt je gemakkelijk manouvreren, aanleggen en wegvaren. Door zijn geringe diepgang en hoogte kun je op heel veel plekken in in Friesland varen. Als je niet in het bezit bent van een vaarbewijs adviseren we je om een instructie te boeken.

De Doerak is een ruime en comfortabele boot. Met goede slaapplekken voor vier personen en veel opbergruimte biedt de boot voldoende ruimte voor een gezin. Op vakantie wil je uitrusten en dus goed slapen. De boot heeft nieuwe matrassen, verduisterende gordijnen en horren tegen de muggen. Simpele zaken maar allesbepalend voor een ontspannen vakantie. Tijdens het varen biedt de boot nog steeds volop gemak en comfort. Warm water en gas is altijd beschikbaar, waardoor je ook kunt douchen, koken en een gekoeld drankje drinken als je ergens in de natuur overnacht. Ysbrand beschikt over een usb en usb-c aansluitingen, waardoor telefoons, tablets en laptops altijd kunnen worden opgeladen. In de havens is er met walstroom 230 volt beschikbaar aan boord. Het zwemplateau achter op het schip is een heerlijk plekje om met je benen in het water te genieten van de ondergaande zon. Via de inklapbare zwemtrap klim je gemakkelijk weer aan boord.

​Bij aankomst op de Doerak heb je vaak al een flinke reis achter de rug. Hoe fijn is het als de koelkast dan is gevuld met koude drankjes, wat lekkere borrelhappen, een gezonde maaltijd en de eitjes voor bij het ontbijt. Wij zorgen hier graag voor! Net als voor frisse opgemaakte bedden, stevige handdoeken en linnengoed voor de keuken. Uiteraard staat de Nespresso koffie klaar en hebben we voor tijdens het varen een traditionele percolator voor heerlijke verse koffie.

Kijk op www.familiedoerak.nl voor meer informatie en beschikbaarheid

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Familiedoerak bootverhuur

Jachthaven Galamadammen
Galamadammen 1
8723 CE Koudum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten