Ga naar inhoud
Favorieten 0

Technisch Bedrijf Bakker IJlst

IJlst

Hét adres voor alles op het gebied van scheepstechniek en metaalbewerking.

Technisch Bedrijf Bakker IJlst is al meer dan 100 jaar hét adres voor alles met betrekking tot scheepstechniek. We verzorgen service en onderhoud aan scheepsmotoren, voortstuw-installaties en elektrische systemen. Door onze uitgebreide fysieke winkel en webshop hebben we de meeste onderdelen op voorraad en zijn onze reparatietijden kort. Onze specialisaties zijn de levering en het repareren en verstellen van , de reparatie en revisie van keerkoppelingen en het fabriceren van schroefas- en roersystemen. Door de ruime ervaring is Technisch Bedrijf Bakker IJlst hét adres voor het aankopen, service en onderhoud aan / van scheepsmotoren, keerkoppelingen, hydraulische installaties, voortstuwinstallaties en elektrische systemen. We verzorgen de service en het onderhoud voor bijvoorbeeld Sole, Perkins, Yanmar, Nanni, Volvo Penta, Peugeot, Mercedes, Thornycroft, Leyland, BMC, DAF, Ford en Vetus scheepsmotoren.

Naast scheepstechniek is Technisch Bedrijf Bakker IJlst gespecialiseerd in draai- en freestechnieken, productie van windwatermolens, inbouw van hek- en boegschroeven en het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast kunnen we met behulp van onze 15-tons kraan uw schip liften voor reparatie, onderhoud of stalling.

Vijf generaties Bakker

In de GrootSneek, een huis-aan-huisblad voor Sneek en omstreken, heeft het prachtige artikel "De vijfde generatie Bakker aan het roer" gestaan. Het artikel vertelt het verhaal over ons familiebedrijf. Technisch Bedrijf Bakker in IJlst is een echt familiebedrijf, momenteel staat de 5e generatie Bakkers aan het roer. De broers Tjerk en Age zijn opgegroeid in het bedrijf en kennen alle facetten van de branche. 'Nee' bestaat niet bij Bakker, overal wordt een oplossing voor gevonden en desnoods worden onderdelen zelf gemaakt. Ons bedrijf bevindt zich in het centrum van IJlst, direct aan de doorgaande vaarroute tussen Bolsward, Heeg en Sneek. Met een ruim aantal eigen ligplaatsen, voor grote en kleine schepen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor uw vragen en wensen!

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Technisch Bedrijf Bakker IJlst

Technisch Bedrijf Bakker IJlst
Zevenpelsen 25
8651 BT IJlst
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten