Ga naar inhoud
Favorieten 0

Grandcafe Het Tolhuis

Joure

Bourgondisch genieten met een knipoog. Sinds jaar en dag is Het Tolhuis een begrip in Joure en ver daarbuiten dat dienst doet als #HuiskamerVanJoure om een hapje te eten.

Bij binnenkomst in ons restaurant ziet u meteen de warme en gemoedelijke sfeer van weleer die een centrale rol speelt in ons bedrijf. Ons team heeft kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid als karaktereigenschap en zet dan ook altijd een stapje extra voor onze gasten.

Behoefte om een avond met vrienden of collega's onbezorgd door te zakken? Kies dan eens voor ons ruime en gezellige Huiskamer. In onze Huiskamer voeren we een heerlijke borrelkaart. Bijzondere gerechten om te delen of gewoon de ouderwetse oer Hollandse bitterballen, fantastisch in combinatie met een goed glas.

Wie Friesland zegt, zegt watersport, want Friesland is dè watersportprovincie van Nederland. Speciaal om deze reden hebben wij een prachtig terras aan het water gesitueerd en wij nodigen u dan ook graag uit om hier te genieten van een goed glas in de zon.

Bij Het Tolhuis willen we alleen de mooiste smaken en beleving voor onze gasten. En we doen er iedere keer weer onze uiterste best voor om u een heerlijke middag of avond uit te bezorgen, waarin het u aan niets ontbreekt.
Wees welkom en ontdek Het Tolhuis in ons bekende karakteristieke pand te Joure. 

Type eetgelegenheid:
Restaurant/Café-restaurant

Hjir fine jo Grandcafe Het Tolhuis

Grandcafe Het Tolhuis
Appelwyk 11
8501 BM Joure
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten