Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bootverhuur Hospes

Sneek

De huurvloot bestaat uit 10 recente en perfect verzorgde motorjachten van de merken Linssen Grand Sturdy en Cabin Langenberg. Ze zijn te huur zonder vaarbewijs, maar bij minder ervaren schippers is een vaartraining verplicht op de dag van aankomst. De...

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

De huurvloot bestaat uit 10 recente en perfect verzorgde motorjachten van de merken Linssen Grand Sturdy en Cabin Langenberg. Ze zijn te huur zonder vaarbewijs, maar bij minder ervaren schippers is een vaartraining verplicht op de dag van aankomst.

De vloot bestaat tevens uit moderne zeiljachten (2-6 pers.) van de merken Beneteau Dehler en Dufour.

Alle motorboten zijn geschikt voor de Friese Meren en in overleg voor langere vakanties is het vaargebied uit te breiden. De zeiljachten zijn uitermate geschikt voor de Friese meren en het IJsselmeer, op aanvraag kun je ook een tocht maken over de Waddenzee.

Ligging
De bootverhuur is gelegen in het groene stadshart van Sneek aan het doorgaand vaarwater van de Oudvaart en het Jachthavenkanaal, je bent op 3 minuten varen van de Houkesloot. En zonder bruggen of sluizen binnen 10 minuten op het Sneekermeer. Vanuit de privéhaven maak je de mooiste vaarroutes voor een ultieme vakantie op het water.

Hjir fine jo Bootverhuur Hospes

Adres:
Burgemeester de Hooppark 3
8605 CR Sneek
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten