Ga naar inhoud
MAP

Camping Oan 'e Poel

Heeg

Camping en groepsaccommodatie op eiland grenzend aan natuurgebied.

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

Camping en groepsaccommodatie op eiland grenzend aan natuurgebied. De camping is gesitueerd aan de rand van Heeg op een eiland. Via de brug en eigen weg komt u op de grote parkeerplaats bij de boerderij waarin zich de receptie bevind.

Op de camping is plek voor toercaravans, campers en tenten. Ook staan er een aantal stacaravans van vaste gasten. Er is op de camping ook een stacaravan aanwezig voor de verhuur.

In de boerderij is een groepsaccomodatie voor het kamperen in groepsverband. (max. 20 personen).

De camping beschikt over een eigen haven met ligplaatsen voor de gasten.

Het huren van een toer-/visboot behoort tot de mogelijkheden om lekker te gaan vissen of gewoon lekker te varen op Friese wateren.

Op de camping zijn electra en stromend water aanwezig. Zeer recentelijk is er een nieuwe unit op de camping geplaatst met douches en toiletten. In de gescheiden dames- en herenafdeling bevinden zich elk 3 toiletten en 2 douches. Tevens zijn er 3 wastafels aanwezig. Aan de buitenzijde is er de mogelijkheid voor het afwassen met warm water.

Voor de kinderen is er een speeltuin waarin verscheidene speeltoestellen staan. Ook zijn er skelters aanwezig. En staat er een pony in de wei. 

Op de camping zijn huisdieren toegestaan, behalve in de stacaravan (verhuur).

Er is gratis Wifi. 

Voorziening aanwezig voor het legen van chemische toiletten.

Hjir fine jo Camping Oan 'e Poel

Adres:
Weisleatstrjitte 7
8621 BA Heeg
Plan dyn rûte
Ofstân (ôfstân):
Toan risseltaten