Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurant de Wijnberg

Bolsward

Kom heerlijk dineren, gezellig iets drinken of overnachten in één van de 26 comfortabele hotelkamers in het gezellige stadscentrum van Bolsward.

De Wijnberg is vanaf 1 november (tijdelijk) gesloten

Per 1 november 2023 sluiten we tijdelijk onze deuren om De Wijnberg een gloednieuw uiterlijk te geven!

Onze geplande heropening staat gepland in het voorjaar. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in een nog betere en verfijnde omgeving om te genieten van heerlijke momenten.

In de tussentijd is Het Veerhuys vanaf 1 november weer dagelijks geopend om jullie te verwelkomen voor een heerlijke lunch, diner of borrel.


Welkom bij hotel en restaurant De Wijnberg - dompel je onder in de Friese gastvrijheid en maak hier de mooiste herinneringen. 

Gezellig een hapje eten, wat te drinken en of overnachten in het hart van Friesland. Het hotel restaurant ligt midden in het gezellige stadscentrum. Bolsward, één van de Friese Elfsteden, heeft een rijke historie als Hanzestad die terug te vinden is in culturele en nostalgische bezienswaardigheden. Kom overnachten in een van de 26 comfortabele hotelkamers en neem als het kan rustig de tijd om “us” mooie Friesland te ontdekken door prachtige fiets- en afwisselende wandeltochten met de Wijnberg als centraal startpunt.

Geniet van de heerlijke smaken, de gezelligheid en van het uitzicht vanaf ons terras en laat je verrassen door onze gastronomie en gastvrijheid. Dompel je onder in de Friese gastvrijheid, neem deel aan de mooie verhalen, inspirerende gesprekken en maak met elkaar de mooiste herinneringen. 

Hjir fine jo Restaurant de Wijnberg

Marktplein 5
8701 KG Bolsward
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten