Ga naar inhoud
Favorieten 0

Watervillapark Idskenhuizen

Idskenhuizen

De villa’s hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen en zijn zo voor vele gezelschappen geschikt. Zo zijn er villa’s die geheel kindvriendelijk zijn, compleet met omheining om veilig in de eigen tuin te kunnen spelen. Ook zijn er Wellness Villa’s...

Sjoch alfêst efkes

mediablock.showall

De villa’s hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen en zijn zo voor vele gezelschappen geschikt. Zo zijn er villa’s die geheel kindvriendelijk zijn, compleet met omheining om veilig in de eigen tuin te kunnen spelen. Ook zijn er Wellness Villa’s voorzien van bubbelbad en sauna. Alle villa's zijn prachtig gelegen aan het water en via een laag bruggetje vaar je met een sloepje via de haven eenvoudig het Friese merengebied op. Heb (of huur) je een grotere boot die niet onder het bruggetje door past, dan kun je deze aanmeren in de jachthaven.

Ligging
Dit kleinschalige vakantiepark is gelegen aan de rand van het dorpje Idskenhuizen, op ongeveer vijf minuten van Sint Nicolaasga. In Sint Nicolaasga vind je diverse winkels en restaurants, evenals een bakker en grote supermarkt. Het pittoreske watersportdorpje Langweer is met de auto in 10 minuten te bereiken. De dichtstbijzijnde Elfstedenstad is Sloten, dit prachtige stadje bereik je met de auto in minder dan 15 minuten.

Hjir fine jo Watervillapark Idskenhuizen

Mastersein 14
8523 NK Idskenhuizen
Plan dyn rûte

Toan risseltaten