Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zwembad Vitaloo

Bolsward

Voor zwemplezier kom je naar zwembad Vitaloo in Bolsward! Een prachtige overdekte plek om recreatief te zwemmen. Met een groot bad, klein bad en een bubbelbad kun je je hier makkelijk een paar uur vermaken.

Voor zwemplezier kom je naar zwembad Vitaloo in Bolsward!
Een prachtige overdekte plek om recreatief te zwemmen, voor jong en oud. Met een groot bad, klein bad en een bubbelbad kun je je hier makkelijk een paar uur vermaken. Het zwembad ligt aan de rand van het centrum van Bolsward en biedt voor iedereen wat wils. 

Activiteiten in zwembad Vitaloo
Sportief recreëren of prestatiegericht sporten? In het 25 meter bad van zwembad Vitaloo zwem je zoals jij dat wil! Kom stevig banenzwemmen of actief vermaken met leuk spelmateriaal. Tijdens schoolvakanties worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals grote luchtkussen over het water. 
Kijk op de website voor de actuele openingstijden en wanneer je vrij kunt zwemmen of banentrekken.  

Ook is het mogelijk om op andere manieren sportief te zijn. Denk hierbij aan activiteiten zoals Aqua’robic, Aqua’joggen of Aqua’fietsen waarbij je met een hometrainer in het water bent. Deze lessen worden in groepsverband gegeven. Je kunt hier een losse les voor kopen. Op de website vind je de lestijden terug.

Zwemmen in Bolsward
Zwemmen is voor iedereen die van water houdt een erg leuke activiteit. Geniet van een spetterende middag in het zwembad. Elke tweede zaterdagavond van de maand vanaf november tot maart is het mogelijk om te komen disco zwemmen. Kortom er is genoeg plezier te beleven in het water. Wanneer kom jij Zwembad Vitaloo in Bolsward bezoeken?

Afstand tot jouw locatie:
Toan risseltaten