Ga naar inhoud
Favorieten 0

Mama Mascha

Leeuwarden

Bij kookstudio Mama Mascha kook je lekker, makkelijk, vers en gezond.

Kookstudio Mama Mascha is heel geschikt voor een gezellig uitje met vrienden, familie of collega's. 

De recepten zijn natuurlijk van Mama Mascha volgens haar beproefde concept: lekker, gezond en niet te moeilijk! We koken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten.

Je kunt de kookstudio boeken met groepen van 10-30 personen. We zijn alle dagen open. We geven zowel ontbijt-, lunch-, tussendoortjes- en dinerworkshops. Als het maar lekker, gezond en makkelijk is! 

De gezonde kookworkshops worden gegeven door een kok en een voedingsdeskundige/diëtiste. Zo kun jij al je vragen aan ons kwijt en sla je 2 vliegen in één klap: meer kennis over eten en kooktechnieken! 

We koken op prachtige BOSCH inductieplaten; dat is het koken van de toekomst. Kan je meteen even uitproberen of je inductie ook wat voor thuis vindt. 

De kookstudio is prachtig en heel gezellig ingericht met een mix van industrieel en antiek. Lekker hoog en ruim. Parkeren kan ruimschoots voor de deur. De kookstudio bevindt zich aan de Freark Damwei 4 in Leeuwarden. 

De meeste workshops duren 2,5 - 3 uur inclusief eten. Maar vraag gerust een maatwerkofferte aan. 

 

De kookstudio is ook heel geschikt om even rustig met je team te vergaderen of voor een creatieve sessie. Wij passen het eten er graag op aan.

 

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Mama Mascha

Mama Mascha
Freark Damwei 4
8914 BM Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten