Ga naar inhoud
Favorieten 0

zalencentrum De Lantearne

Surhuisterveen

Het grootste en gezelligste zalencentrum van Achtkarspelen e.o. met een uitgebreide evenementenagenda en alle ruimte voor jouw bijeenkomst, feest of evenement!

Fleckeseal, Kroanseal, Feansterseal, Mouneseal en Flambou, het zijn Friese namen van de zalen in de Lantearne en de Flambou. Elke zaal is verschillend en hierdoor hebben wij voor vrijwel iedere gelegenheid een passende ruimte. Alle zalen zijn middels een ruime lounge aan elkaar verbonden. Dit maakt het mogelijk dat de zalen afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden, zonder dat de gasten hinder van elkaar ondervinden. De bediening van de zalen wordt gedaan vanuit een centrale keuken welke voorzien is van moderne keukenapparatuur. Kenmerkend voor alle zalen is gemoedelijke sfeer waardoor gasten zich snel op hun gemak voelen.

Zoekt u een passende ruimte ? Van iedere zaal is een uitgebreide omschrijving en foto impressie te vinden op deze site zodat u rustig kunt kijken welke zaal het meest tegemoet komt aan uw wensen. Maar wanneer u meer informatie wilt over de zaal of over de beschikbaarheid en prijs dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag verder.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo zalencentrum De Lantearne

Jan Binneslaan 49
9231CA Surhuisterveen
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten