Ga naar inhoud
Favorieten 0

Sail Charter Friesland

Workum

Een ultieme ervaring ... dat is volgens de echte platbodem zeiler het zeilen met Lemsteraken. Sailcharter Friesland is gespecialiseerd in de zeilboot verhuur van deze traditionele schepen. Zeilboot verhuur Sailcharter Friesland

Een ultieme ervaring ... dat is volgens de echte platbodem zeiler het zeilen met Lemsteraken. Sail Charter Friesland is gespecialiseerd in de zeilboot verhuur van deze traditionele schepen. Bij zeilboot verhuur Sailcharter Friesland zijn er Lemsteraken, Zeeschouw en andere Platbodems, onder ander Vissermanaak met en zonder schipper voor 2 -12 personen te huur.

De schepen zijn zeer geschikt om te zeilen in de Friese binnenwateren maar ook voor op het Wad en het IJsselmeer zijn het geschikte schepen. De platbodem thuishaven van deze schepen en zeilboten is Workum.

Huren zonder ervaring met een platbodem? Dat kan, zeilcursussen, manouvreercursussen en zeilles horen bij ons verhuur programma. Bij Sail Charter Friesland kunt u tevens een Lemsteraak met ervaren schipper huren en charter .

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Sail Charter Friesland

Parallelwei 7
8711 CH Workum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten