Ga naar inhoud
Favorieten 0

Watertorenhotel Nes - Kamer Aqua

Nes

Hotelsuite op 41 meter hoogte met fantastisch uitzicht

Uniek! Kom bijzonder overnachten met fantastisch uitzicht. De naam 'Aqua' is een knipoog naar het waterreservoir, wat de vorige functie van de watertoren was. De kamer bestaat uit een ruime living met minibar, mogelijkheden om een kopje koffie/thee te zetten en een badkamer met douche, toilet en ligbad. Door middel van een trappetje kom je op de vide waar het het comfortabele tweepersoons boxspringbed is. De grote ramen bieden een prachtig panoramisch uitzicht over het Friese platteland en het Friese merengebied.

Ligging
Dit hotel, gerealiseerd in een voormalige watertoren, is gelegen in Nes, het tweelingdorp van Akkrum. In Akkrum is een supermarkt, bakker en diverse restaurants. Met de auto ben je binnen mum van tijd in pittoreske dorpjes als Terherne en Grou. Elfstedenstad Sneek is met de auto te bereiken in minder dan een half uur. Door de ligging aan het water, en de mogelijkheid om in Akkrum een (zeil)boot te huren, kun je de omgeving ook uitstekend vanaf het water verkennen.

Bijzonder aan deze accommodatie
De kamer is per lift te bereiken, maar het laatste stukje moet met de trap. De kamer is daardoor minder geschikt voor mindervalide personen.

Belangrijk om te weten
Je hebt de mogelijkheid om bij je verblijf een ontbijt te reserveren. Deze wordt 's ochtends bij je kamer bezorgd.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Watertorenhotel Nes - Kamer Aqua

Kleasterwei 19
8494 NN Nes
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten