Ga naar inhoud
Favorieten 0

ZenZi

Leeuwarden

ZenZi is gevestigd in het bruisende hart van Leeuwarden. Persoonlijke aandacht en advies zorgen ervoor dat u gëinspireerd en met het juiste product de winkel uitloopt. ZenZi staat voor lifestyle, inzicht en bewustzijn. In de modern gestylde en overzichtelijke...

ZenZi is gevestigd in het bruisende hart van Leeuwarden. Persoonlijke aandacht en advies zorgen ervoor dat u gëinspireerd en met het juiste product de winkel uitloopt.

ZenZi staat voor lifestyle, inzicht en bewustzijn. In de modern gestylde en overzichtelijke zaak kan in alle rust gezocht worden naar hoogwaardige en verantwoorde mind–en lifestyleproducten.

Ons assortiment

Wierook, etherische oliën en (half)edelstenen die u in onze winkel vindt, kunnen door hun natuurlijke eigenschappen zorgen voor rust en balans. Ook mindfulnessproducten zoals meditatiekussens, yogamatjes, tibetaanse klankschalen en inzichtskaarten vindt u bij ZenZi.

Daarnaast hebben wij een wisselend aanbod van originele cadeaus en prachtige wenskaarten. Onze artikelen zijn bewust ingekocht want fairtrade, kwaliteit en zuiverheid staan bij ons voorop.

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo ZenZi

Sint Jacobsstraat 21
8911HS Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten