Ga naar inhoud
Favorieten 0

Op 't Skik

Scharnegoutum

Rustig en landelijk gelegen privé boven etage in woonhuis.

In dit woonhuis heb je de beschikking over je eigen etage die via een goede vaste trap te bereiken is. Daarmee kun je gebruik maken van twee slaapkamers en een knus zitje met radio en tv. Een van de slaapkamers beschikt over een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft een eenpersoonsbed. Op de etage staat tevens een chemisch toilet en een wastafel met warm en koud water. Douchen kan op de begane grond in de gedeelde badkamer. De gezellige tuin omvat een aantal zitjes waar je bij mooi weer heerlijk kunt genieten, bijvoorbeeld onder de perenboom. Vanuit de kamers op de eerste etage geniet je rondom van een prachtig uitzicht over de landerijen.

Ligging
Deze B&B is gelegen op ongeveer 5 minuten rijden van Scharnegoutum. Door de landelijke ligging tussen de weilanden kun je ver kijken en heerlijk genieten van rust en ruimte. Scharnegoutum is een gemoedelijk dorp onder de rook van Sneek, met onder andere een supermarkt en bakker. Wanneer je op zoek bent naar de reuring van een stad, dan rijd je in nog geen 10 minuten naar het centrum van Sneek met een gezellig winkelcentrum, diverse restaurants en cafés. Tevens kun je hier ook een bezoek brengen aan het Fries Scheepvaart Museum of het Modelspoor Museum.

Bijzonder aan deze accommodatie
De keuken is niet toegankelijk voor gasten, maar je kunt wel mee-eten. Diner (3-gangen) wordt aangeboden voor € 17,00 per persoon en een ontbijt wordt aangeboden voor € 7,50 per persoon.

Belangrijk om te weten
De etage wordt niet verhuurd aan bedrijven die onderdak voor werknemers zoeken.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Op 't Skik

Ivige Leane 9
8629WB Scharnegoutum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten