Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bootverhuur Hospes - Motorjacht Linssen 30.0 Chrissle

Sneek

Motorjacht Linssen 30.0 Sedan 'Chrissle' te huur vanuit Sneek

Deze luxe en zeer compleet uitgeruste motorboot huur je vanuit Sneek. Een ideaal jacht voor het varen over de Friese meren, met haar lage doorvaarthoogte (2.40 meter) bereik je de allermooiste bestemmingen. Dit schip is geschikt voor 2 personen. Deze Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan beschikt over veel doordachte details o.a. elektrisch verstelbaar Variodeck schuifdak, verwarmde en afsluitbare) kuip. Stijlvolle salon met veel (dag)licht afgewerkt in prachtige lichte kleurstelling. Zeer uitgebreid besturing- en navigatiesysteem en boeg- en hekschroef. Ruime eigenaars hut met heerlijk bed en separate douche en sanitaire ruimte.

Lengte: 10.0 mtr. - breedte: 3.5 mtr. - diepte: 1.0 mtr. - doorvaarthoogte: 2,45 mtr. (met gestreken mast(!)

Ligging
De bootverhuur is gelegen in het groene stadshart van Sneek aan het doorgaand vaarwater van de Oudvaart en het Jachthavenkanaal, je bent op 3 minuten varen van de Houkesloot. En zonder bruggen of sluizen binnen 10 minuten op het Sneekermeer. Vanuit de privéhaven maak je de mooiste vaarroutes voor een ultieme vakantie op het water.

Bijzonder aan deze accommodatie
> diepgang 1.35 mtr. > masthoogte 16.0 mtr. > boegschroef > helmhout > anker > nieuwe zeilen > sprayhood > warmwater dmv. boiler > Televisie voor dvd's / Radio

Belangrijk om te weten
Je hoeft geen vaarbewijs te hebben om dit zeiljacht te kunnen huren, wel wordt er van je verwacht enige kennis van zeemanschap en zeilervaring te hebben. Is een opfriscursus zeilen gewenst? Dan kun je een twee uur durende zeilles van een CWO erkend instructeur reserveren.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Bootverhuur Hospes - Motorjacht Linssen 30.0 Chrissle

Burgemeester de Hooppark 3
8605 CR Sneek
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten