Ga naar inhoud
Favorieten 0

Eysinga State - Boerderijbungalow seis

Sint Nicolaasga

Boerderijbungalow met eigen aanlegsteiger

Deze prachtige vakantieboerderij met rieten dak is zeer aangenaam. Beneden is een gezellige, ruime woonkamer en apart toilet. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt om lekker te kokkerellen. Op de bovenverdieping van de woning zijn twee ruime slaapkamers en een bedstee of derde slaapkamer. Tevens is hier de badkamer met ligbad, douche en toilet.

Ligging
Varen, fietsen, wandelen, golfen, vissen of genieten van wellness: dit kan allemaal. Het vakantiepark ligt in een prachtige, waterrijke omgeving waar allerlei (sportieve) activiteiten te ondernemen zijn. Ga de natuur in en geniet!

Bijzonder aan deze accommodatie
Vanaf de aanlegsteiger bij de woning stap je zo aan boord van je (gehuurde) sloep om zo de Friese meren te verkennen. De boerderijen hebben allemaal een royale tuin.

Belangrijk om te weten
De boerderijen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen. In een aantal woningen is een huisdier toegestaan, dus wil je een huisdier meenemen, dan graag in overleg.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Eysinga State - Boerderijbungalow seis

Langwarderdyk 4
8521 NE Sint Nicolaasga
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten