Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Appartement Residence Sudersee 6 personen

Makkum

Zespersoons appartement met grote raampartijen voor mooie vergezichten

Dit appartement is voorzien van een grote woonruimte met veel raampartijen waardoor je optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer. De open keuken en eethoek bevinden zich eveneens in de woonruimte. Vanuit de woonruimte stap je zo een van de twee balkons op. Het appartement beschikt over drie tweepersoons slaapkamers en er zijn twee badkamers met onder andere een ligbad en/of whirlpool. Het appartement is middels een lift te bereiken en je hebt de beschikking over twee parkeerplaatsen, waarvan een in de parkeergarage en een buiten.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Beach Resorts Makkum - Appartement Residence Sudersee 6 personen

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten