Ga naar inhoud
Favorieten 0

Aquacamping en Jachthaven De Rakken

Woudsend

De Rakken is een prachtig gelegen vakantiepark aan de rand van Woudsend. Er is een ruime camping, trekkershutten en je kunt er vakantiewoningen voor zes personen huren. In de haven kun je een eigen bootje aanmeren of huren. Bij de receptie kun je (elektrische)...

De Rakken is een prachtig gelegen vakantiepark aan de rand van Woudsend. Er is een ruime camping, trekkershutten en je kunt er vakantiewoningen voor zes personen huren. In de haven kun je een eigen bootje aanmeren of huren. Bij de receptie kun je (elektrische) fietsen huren, maar ook sups en kajaks! Binnen een paar minuten loopafstand sta je in het knusse centrum van Woudsend met een aantal winkels, restaurants en een supermarkt en bakker.

Ligging
De Rakken ligt op steenworp afstand van de dorpskern van het gezellige watersportdorp Woudsend. De camping ligt direct aan het water, in het hart van het Friese merengebied. In Woudsend zijn diverse restaurants, cafés, winkels en markten te vinden. In een kwartier rijd je al naar de Elfstedenstad Sneek, gelegen aan het Sneekermeer met een heerlijk strand. De mooie groene camping biedt naast campingplaatsen en jachthaven ook comfortabele vrijstaande vakantiewoningen aan. Deze zijn rustig gelegen in een natuurlijke omgeving, nabij het water. De camping is ook een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of een prachtige fietstocht langs de Friese meren. Kortom: de ideale plek om heerlijk te onthaasten en volop te genieten!

Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Aquacamping en Jachthaven De Rakken

Lynbaen 10
8551 NW Woudsend
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten