Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping it Krúswetter - IIsfûgel

Easterlittens

Comfortabele, nieuwe (2023) pod aan het water

Geniet van een prachtig uitzicht over het water vanuit deze knusse pod. De pod is volledig ingericht met een knus zit- en eethoekje, comfortabel tweepersoons bed en een zeer goed uitgeruste keuken. Deze keuken beschikt onder andere over een koelkast, tweepits inductiekookplaatje evenals een Dolce Gusto koffieapparaat en waterkoker. Aan de achterzijde van de pod bevindt zich de badkamer. Deze is ruim opgezet en heeft onder andere een douche, toilet en wastafel.

Ligging
Ontdek deze vrijstaande accommodatie op een idyllische camping in Easterlittens, omgeven door twee prachtige vaarwegen aan de ene kant en uitgestrekte landerijen aan de andere kant. Easterlittens, een knus dorpje aan vaarwater, biedt een sfeervolle uitvalsbasis. Voor boodschappen rijd je in vijf minuten naar het nabijgelegen Winsum per auto.

Met de centrale ligging zijn de Friese steden Leeuwarden, Franeker, Bolsward en Sneek allemaal binnen handbereik, zowel per fiets (15 km) als met de auto. De camping wordt omringd door schilderachtige paden langs het water en door natuurgebieden, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor wandel- en fietstochten. Het visrijke vaarwater is een paradijs voor visliefhebbers.

Geniet van de rust en schoonheid van de omgeving, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot de levendige steden in de buurt. Een perfecte plek voor ontspanning, recreatie en het ervaren van al het moois dat Friesland te bieden heeft.

Bijzonder aan deze accommodatie
Op de camping is een ruime speeltuin met zandbak, jeu-de-boulebaan en speeltoestellen.

Belangrijk om te weten
- De pod is goed geïsoleerd en heeft vloerverwarming. Daarmee is deze geschikt voor jaarrond overnachten.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hjir fine jo Camping it Krúswetter - IIsfûgel

Skrinserdyk 10
8835 XE Easterlittens
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten